Tilgængelighed  |  RSS | Print side |

Forside | Idrætter | Klubber | Aktiviteter | Børn & Unge | Kalender | Sponsor | Parasport Danmark | Kontakt

Foto

Kører Kristian Nielsen. Foto: Lars Hjortkær
Kører Kristian Nielsen. Foto: Lars Hjortkær
 

Fantastisk pokalfest for Team Wounded Racing

Opdateret d. 05-09-2012

Af Marie Christine Tanggaard og Michael Sørensen
mct@dhif.dk

Lørdag den første september stillede Team Wounded Racing (TWR) op på Jyllandsringen til årets sidste løb. Holdet gjorde det så godt, at de blev nr. 2 i dagens løb og samlet nr. 3 i dette års DEC - klasse IV. Teamchef og træner Jason Watt debuterede også som kører på holdet, der med deres værtsskab sørgede for god underholdning både på og uden for banen.


På en usædvanlig dag med tørvejr og med teamchefen bag rattet som den første, kæmpede TWR sig fra en 17. plads op på en andenplads på under en halv time i den sidste udgave af årets DEC-løb, der blev afviklet på Jyllandsringen ved Silkeborg.

 

- Det er super fedt, men også lidt skidt, for nu har vi jo set at bilen sagtens kan køre hurtigt, sagde TWR-kører Michael Sørensen med et grin.

 

I den samlede stilling blandt alle fire klasser, kørte holdet sig til en samlet 13. plads, men dagens andenplads skabte stor glæde på holdet. De blev kun overgået af ’Perfection Racing’.

 

Anden mand på banen efter Jason Watt, Kristian Nielsen, havde et større uheld efter kort tid. Men allerede efter få omgange havde han fået god føling med banen og kørte stabile og meget flotte tider.

 

En lykkelig racerkører

To timer inde i løbet var Chris Breum bag rattet, og også her var der spænding for alle pengene. Chris havde et lille sammenstød med en anden bil, hvilket tvang ham ind i pitten for at få skruet lidt ved bilen, men hurtigt var han tilbage på banen. Med knap en time tilbage var det op til Michael Sørensen at få bilen sikkert hjem, hvilket lykkedes trods en mindre omvej i et af svingende hvor bilen fik en halv snurretur. Dagens flotte resultat skabte utvetydig glæde hos teamchef Jason Watt:

 

-Det her har vi kæmpet for så længe, og det er fantastisk, at drengene går ud og gør det så godt på en bane, de aldrig har kørt på før. Det er altså noget, der gør en gammel racerkører og teamchef som mig lykkelig, fortalte Jason Watt.

 

Idrætskonsulent Rune Oland fra DIF Soldaterprojekt, der står for drengenes fysiske træning var enig:

 

- Det er helt utroligt, hvad de her drenge har formået at præstere på det halve år. De startede fra ingenting og har måttet kæmpe sig frem hele vejen, men de har gjort det, og det er den største fornøjelse at være en del af det, sagde Rune Oland.

 

For Team Wounded Racing har deltagelsen i Danish Endurance Championship været præget af mange udfordringer, allerede fra da idéen opstod. Opgaverne er vokset med tiden sammen med oplevelserne. Der er blevet jagtet sponsorer, været små og store uheld under løb og træning og været afbud til løb. Men der har også været podieplads to gange, TV2 har fulgt holdet, der er blevet skrevet autografer, grillet, hygget, kæmpet og sidst men ikke mindst kørt motorløb. I løbet af de sidste seks måneder, projektet har varet, har holdet bevist, at de kunne! Ved præmieoverrækkelsen efter sæsonens sidste løb var det derfor en flok stolte soldater med fysiske skader på podiet, der med stor opbakning fra publikum modtog pokalen for at have kæmpet sig til en samlet tredjeplads i klasse IV i år.

 

Fakta

Idéen bag Team Wounded Racing opstod på et tilfældigt møde mellem Jason Watt og Rune Oland fra DIF Soldaterprojekt. TWR bliver drevet af soldaterne selv, der skaffer midler og ressourcepersoner til den fortsatte drift af projektet.

 

Team Wounded Racing er sponsoreret af:

Omnia Investors Club, Jens J. Aagaard A/S, Strøjer Tegl, Dansk Ingeniør Service, FDM Motorsports event, Vangsgaard, Handicare, Coolshop, Carhartt, GoRacing, Familienetværket, OK Benzin, Porse A/S, Rebo a/s, Dancover HKKF, Otto Bock, SHT vand & miljø, GF forsikring og LB Anlæg.


Seneste Nyheder

De danske pararyttere finpudser formen inden VM
Ambitiøse danske forventninger til EM i para-atletik
Paracykling: Fornem fjerdeplads til Michael Jørgensen ved World Cup
89 danske atleter udtaget til Special Olympics World Summer Games
Danskere markerede sig ved paragolfturnering i Tyskland
 

Hovedsponsorer

Jysk - Logo
Elsass - Logo
Pressalit - Logo

Paralympisk partner

Toyota - Paralympisk partner

Sponsorer

Team Parasport Virksomhedsklub

Genveje

Ny i Parasport

Parasportens Dag 2018

Støt Skrab Vind 2018

Danmark til PL - Facebook Genvej

Special Olympics Logo

Projekt Superleder – Sammen om sport

Nyt fra IPC
Parasport Danmark - Idrættens Hus - 2605 Brøndby  |  
Kontakt Parasport Danmark
  |  Kontakt Webmaster